“Μένουμε συνδεδεμένοι” Η νέα καμπάνια του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης για τους επισκέπτες

 


“Μένουμε συνδεδεμένοι” 
Η νέα καμπάνια του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης για τους επισκέπτες  


Ένα νέο εργαλείο που θα συμβάλει καθοριστικά στην ενημέρωση και διευκόλυνση των επισκεπτών που επιλέγουν το νησί της Σύρου ως προορισμό των διακοπών τους, δημιούργησε ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης. Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Τουρισμού Χρηστιάννας Πάπιτση, υλοποιήθηκε η καμπάνια «Syros- Stay Connected», που έχει στόχο να κάνει τη διαμονή τους εύκολη και ευχάριστη.  
Πιο συγκεκριμένα, με ένα απλό σκανάρισμα από το κινητό τους του QR Code, οι επισκέπτες οδηγούνται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.syrosisland.gr, όπου μπορούν να βρουν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει κάποιος να γνωρίζει όταν έρχεται στο νησί. 
Πλην των χρηστικών πληροφοριών όπως πληροφορίες για τη Σύρο αλλά και δρομολόγια λεωφορείων για την εσωτερική μετακίνηση, ο περιηγητής θα μπορεί να δει την ατζέντα εκδηλώσεων του καλοκαιριού, το ωράριο των μουσείων και των χώρων ιστορικού ενδιαφέροντος, αλλά και επιλογές για γευσιγνωσία και θαλάσσια σπορ, δραστηριότητες για ενήλικες και παιδιά. 
Όπως αναφέρει η αντιδήμαρχος τουρισμού Χρηστιάννα Πάπιτση σε δήλωσή της “Η τεχνολογία έχει εισβάλει με καθοριστικό τρόπο σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας και ο τουρισμός δεν μπορούσε να απέχει από αυτή την τάση. Για πρώτη φορά στη Σύρο ο επισκέπτης θα μπορεί σκανάροντας απλώς ένα QR Code να βρει στην οθόνη του κινητού του έναν ψηφιακό ξεναγό που καθημερινά ενημερώνεται από εμάς και να κάνει την παραμονή του στο νησί μας ακόμα πιο
συναρπαστική. Ως Δήμος έχουμε από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας,
εργαστεί και συνεχίζουμε ακατάπαυστα να εργαζόμαστε προς τη συνεχή ενίσχυση της εικόνας του προορισμού μας.” Από την ερχόμενη Πέμπτη 4 Ιουλίου καθημερινά μεταξύ 10:00-14:00 θα μπορούν όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν την έντυπη κάρτα από το γραφείο τουρισμού του Δήμου στο Βιομηχανικό Μουσείο της Ερμούπολης στον 1ο όροφο ώστε η πρόσβαση όλων να είναι εφικτή από παντού και άμεση.