Με εξωστρέφεια για τη Σύρο και τον τουρισμό, Κοινή Γνώμη

 


Νέα αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Σύρου - Ερμούπολης 

Χρηστιάννα Πάπιτση: Με εξωστρέφεια για τη Σύρο και τον τουρισμό 

"Ανοικτή" στην επικοινωνία για την τουριστική ανάπτυξη της Σύρου και με πρόθεση εξωστρέφειας και έργου για το νησί και την προβολή του, δηλώνει πως είναι η νέα αντιδήμαρχος Τουρισμού, Χρηστιάννα Πάπιτση, σε συνέχεια συνάντησης που πραγματοποίησε με εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ. 
Το μεσημέρι της Παρασκευής, η κ. Πάπιτση προσκάλεσε τους δημοσιογράφους στον χώρο του πρώην εργοστασίου κλωστοϋφαντουργίας Ζησιμάτου (Hermoupolis Heritage) προκειμένου να συζητήσει για την ατζέντα του τουρισμού όσον αφορά στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Πρόκειται για μία πρώτη συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας από όλες τις πλευρές. 

Η νέα αντιδήμαρχος μίλησε για όλα τα ανοικτά θέματα που συνδέονται με την τουριστική πρόοδο της Σύρου, δηλώνοντας στη συνέχεια πως είναι αποφασισμένη να κάνει ενέργειες και κινήσεις που θα ενισχύσουν το προφίλ του τόπου στην παγκόσμια τουριστική αγορά, βάσει σχεδίου και στρατηγικής. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πλάνο δράσης του 2024 θα δώσει εντός των ημερών. 

Στο τέλος της συνάντησης η κ. Πάπιτση απευθύνθηκε σε όλους τους δημότες, αλλά και σε όλη την επιχειρηματική κοινότητα του νησιού, τονίζοντας πως είναι απαραίτητο να γίνουν μία ισχυρή "γροθιά" για να επιτευχθεί το καλύτερο για τον τόπο. 

Αξίζει να σημειωθεί πως θα διατηρεί γραφείο στο Βιομηχανικό Μουσείο. 

Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο.